Muziekschool Den Haag: Erkend Leerbedrijf in Evenementen, Communicatie en Marketing


Bij Muziekschool Den Haag zijn we verheugd over onze rol als erkend leerbedrijf. Al vele jaren bieden wij een inspirerende omgeving voor stagiairs op het gebied van marketing, communicatie en evenementen. Onze toewijding aan muziek en onderwijs staat centraal, en we delen deze graag met de volgende generatie professionals.

Waarom zou je een stage bij Muziekschool Den Haag kiezen?

  1. Ervaring en Deskundigheid: Als een van de meest vooraanstaande muziekscholen in de regio Haaglanden beschikken we over uitgebreide ervaring in het begeleiden van stagiairs. Onze gekwalificeerde docenten en professionals uit het werkveld staan klaar om hun kennis en expertise met jou te delen.
  2. Diverse Kansen: Of je nu interesse hebt in marketingstrategieën, communicatieplannen of het organiseren van evenementen, bij ons kun je alle aspecten verkennen. We bieden stagemogelijkheden voor zowel MBO- als HBO-studenten.
  3. Geslaagde Stagiairs: Talloze stagiairs hebben hun stage bij ons met succes voltooid. Ze hebben niet alleen waardevolle praktijkervaring opgedaan, maar ook bijgedragen aan onze levendige muziekgemeenschap.

Wat mag je verwachten tijdens je stage bij Muziekschool Den Haag?

  • Praktijkgerichte Leerervaring: Je brengt je verworven kennis direct in de praktijk. Of je nu meewerkt aan onze merkcampagne, content maakt voor sociale media of evenementen organiseert, je krijgt volop de gelegenheid om je vaardigheden te ontwikkelen.
  • Professionele Begeleiding: Onze ervaren collega’s begeleiden je gedurende je stageperiode. Ze staan klaar om je te ondersteunen en te inspireren.
  • Toekomstperspectief: Na een succesvolle stage kom je in aanmerking voor een functie als junior medewerker (begeleider A/B/C) of vakantiekracht. Zelfs als je nog studeert aan het HBO, zijn er mogelijkheden voor verdere groei.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je de muziekwereld verkennen en groeien in marketing, communicatie of evenementen? Stuur je CV en schrijf je motivatie of neem contact met ons op via info@muziekschooldenhaag.nl en ontdek de mogelijkheden. Samen zorgen we voor een inspirerende leerervaring!

.