Pianoles en Keyboardles

Bij Muziekschool Den Haag staat plezier in muziek maken centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat genieten van muziek de basis vormt voor effectief leren. Onze lessen zijn niet alleen gericht op het leren lezen van muzieknoten, maar ook op het ontwikkelen van een goed muzikaal gehoor. Het mooiste is nog dat je de muziekstukken kunt kiezen die jij het leukst vindt!

Wat maakt onze muzieklessen uniek?

  1. Persoonlijke aandacht: Onze toegewijde docenten bieden individuele lessen aan, waardoor je verzekerd bent van persoonlijke begeleiding en een lesprogramma dat aansluit bij jouw muzikale voorkeuren en doelstellingen.
  2. Noten en gehoor: We leggen niet alleen de nadruk op het lezen van noten, maar stimuleren ook het spelen op gehoor. Dit bevordert je muzikaliteit en helpt je een eigen stijl te ontwikkelen.
  3. Creativiteit: Jouw creativiteit staat voorop! Kies je favoriete nummers uit en waag je zelfs aan improvisatie. Zo wordt elke les een nieuw avontuur.
  4. Ritme en samenspel: Je leert niet alleen samen met je docent, maar ook met medestudenten. Dit samenspel verrijkt je muzikale ervaring en leert je om strak in de maat te spelen.

Verschillen tussen pianoles en keyboardles:

  • Pianoles: Bij pianoles ligt de focus op techniek, expressie en het klassieke, maar ook het pop repertoire. Je leert de fijne nuances van aanslag en pedaalgebruik, wat essentieel is voor het bespelen van een akoestische piano.
  • Keyboardles: Een keyboard bevat meerdere geluiden en kan moderner klinken. Je leert over verschillende geluiden en ritmes die het instrument biedt, en hoe je deze kunt gebruiken om een breed scala aan muziekstijlen te spelen.

Onze docenten Onze docenten zijn niet alleen ervaren muzikanten, maar ook inspirerende leraren die passie voor muziek uitstralen. Ze moedigen je aan om te experimenteren, fouten te maken en vooral te genieten van het leerproces. Muziek maken is immers een reis vol plezier en ontdekkingen.

Begin jouw muzikale reis bij Muziekschool Den Haag Laat je creativiteit de vrije loop en schrijf je vandaag nog in voor pianoles of keyboardles bij Muziekschool Den Haag! ????????

Inschrijven: Muziekschool Den Haag Inschrijving